Voice Over

Voice Over på svenska och engelska

Amanda Hajney ger röst åt Buddy Boy.

Välkommen till din professionella lösning för voiceover på svenska och voiceover på engelska. Mitt namn är Amanda Hajney och jag är här för att ge liv åt din produkt eller tjänst som skapar en varaktig koppling till din målgrupp.


Med över 15 års erfarenhet i branschen har jag haft förmånen att arbeta med allt från små lokala företag, som din närmaste frisörsalong, till globala jättar som Apple och Microsoft. Därtill har jag givit min röst till animerade karaktärer för projekt både i utbildningssyfte, som för European Space Agency och rena nöjeskanaler, som Netflix. Denna mångsidiga erfarenhet har gett mig en unik förmåga att anpassa min röst till en mängd olika projekt, allt från att skapa en engagerande röst till reklamfilmen till att leverera informativa och övertygande voiceovers för företagspresentationer. 


Stor erfarenhet av Voice Over


Som en erfaren voiceover-artist förstår jag hur viktig rätt röst är för att förmedla ditt budskap. Oavsett om du behöver en varm och inbjudande ton för att välkomna kunder till din verksamhet eller en kraftfull och övertygande röst som fångar din målgrupps uppmärksamhet – jag ser till att leverera med precision och passion. 


Jag erbjuder tjänster på både svenska och engelska (eller varför inte svengelska?), vilket gör att ditt budskap kan nå ut till en bredare publik utan att förlora sin effekt.


Röst till reklamfilm eller andra projekt 


Mina tjänster inkluderar:


  • Voiceover på svenska för att nå din lokala målgrupp med på ett sätt som är bekant för dem.
  • Voiceover på engelska för att bredda din räckvidd och engagera en internationell publik.
  • Röst till reklamfilm, imagefilm, produktfilm, radioreklam, informationsfilm, ljudbok m.m.
  • Snabb och effektiv leverans av högkvalitativa inspelningar, i ditt önskade filformat.
  • Eventuella andra tjänster du eftersöker, så som översättning, synkronisering eller separata filer.


Min dedikation till att leverera professionella röstinläsningar i tid och med högsta möjliga kvalitet har gjort mig till en betrodd röst inom industrin. Jag förstår att ditt projekt är unikt, och jag strävar efter att erbjuda en skräddarsydd lösning som inte bara möter dina behov utan även överträffar dina förväntningar.


Låt mig hjälpa dig att förvandla ditt budskap till en övertygande berättelse som engagerar och inspirerar din målgrupp. Kontakta mig idag för att diskutera ditt nästa projekt och hur vi tillsammans kan skapa en oöverträffad ljudupplevelse. Med min röst och din vision kan vi skapa något enastående som berör.Voice over - case

Här visar Buddy stolt upp några exempel på voice over projekt.

Voice Actor till rollerna Gamma Babe & "Avas mamma" samt Lady Braids & Missy Frost

Voice Over till TV-reklam för Parondontax

Reklamfilm för Falkenbergs Kommun, produktion & röst

Show case för Amanda Hajney som voice over, produktion & röst

Voice Actor till karaktären Paxi som lär barn om rymden

Voice Over i informationsfilm om PulPac (på engelska)

Spread the knowledge - film till Getinge Academy, produktion

Kontakta Buddy