Kort

Kort

Säg det med ett kort

Det är något alldeles speciellt med att få hem ett kort i brevlådan, eller direkt i handen. Eller hur? Ett kort är som ett litet fönster till världen, fyllt med omtanke och kanske till och med ett skratt. I en tid där digitala meddelanden är snabba och bekväma, står det analoga kortet ut som en personlig och oväntad överraskning.


Det är de små detaljerna som gör kortet så unikt – den handskrivna texten inuti som skvallrar om skratt och eftertanke, de glada motiven som berättar historier från resor eller bara reflekterar en humoristisk glimt av vardagen. Med ett skojigt budskap kan ett vykort förvandla den mest gråmulna dag till en med ett leende.


När du skickar ett kort visar du någon att du verkligen tänker på dem. Oavsett anledning, är kort ett enkelt sätt att sprida glädje till familj och vänner.


Så nästa gång du tänker på någon särskild, varför inte skicka en liten hälsning med ett kort? Den enkla handlingen kan lysa upp dagen för någon du bryr dig om.


Hos Buddy Boy Boutique hittar du våra egendesignade kort som för tankarna till mormors gamla broderitavlor. Välj mellan sex olika dubbelvikta kort som alla har varsitt budskap beroende på vad du vill säga.

Kort

Övriga sidor i webshoppen