Copywriter

Copywriter - Svenska & Engelska

Välkommen till Buddy Boy, där ord omvandlas till verktyg för framgång. Mitt namn är Amanda Hajney och jag är en erfaren copywriter som har ägnat många år åt att finslipa konsten att kommunicera effektivt genom skrift.


Frilansande copywriter


Som frilansande copywriter har jag haft privilegiet att arbeta med världsledande företag, skapa engagerande innehåll anpassat för deras målgrupper och bidra till deras varumärkes framgång.


Mitt uppdrag är att hjälpa dig att förmedla ditt budskap på det mest effektiva sättet genom välformulerade texter som inte bara engagerar din publik utan även optimerar din närvaro online.

Min resa i skrivvärlden började när jag tjänstgjorde som chefredaktör och skribent för det lokala magasinet Vamé i Halland.


Stor erfarenhet av copywriting


Denna erfarenhet lade grunden till mitt yrke och har gett mig en djup förståelse för den svenska marknaden och hur man engagerar lokala läsare tillsammans. Den har även lärt mig vikten av deadlines och gjort mig van vid att leverera högkvalitativa resultat snabbt och effektivt.


Senare har min karriär tagit mig till internationella arenor där jag som frilansande content creator har kunnat utöka min portfölj och bidra med min expertis till några av världens mest framstående varumärken.


Därtill kan jag även titulera mig själv barnboksförfattare, med två utgivna barnböcker med syftet att roa och utveckla barns språkintresse. 
Jag erbjuder en mångsidig portfölj av copywriting-tjänster, inklusive:


  • Tryckt media: Jag förser dig med fängslande texter för tidskrifter, tryckta broschyrer, flygblad eller annat reklammaterial.
  • Digitala texter: Texter till hemsida. Jag hjälper dig att utforma texter för din webbplats som optimerar användarupplevelsen och sökmotorplaceringar. Oavsett om det handlar om landningssidor, blogginlägg, produktbeskrivningar eller hjälpsidor, skapar jag innehåll som engagerar besökare och omvandlar dem till kunder.
  • Content: Jag hjälper dig utöka din digitala närvaro och engagera din publik med skräddarsytt innehåll för alla dina sociala medier-kanaler och nyhetsbrev. Jag erbjuder en omfattande tjänst som inte bara inkluderar fängslande texter anpassade för varje plattform, jag kan även hjälpa till med skapandet av det visuella innehållet – från stillbilder till rörlig bild.
  • Copywriter svenska: Jag skapar texter som är skräddarsydda för den svenska marknaden, vilket säkerställer att ditt budskap inte bara är grammatiskt korrekt utan också kulturellt relevant och engagerande.
  • Copywriter engelska: Engelska är ett språk jag känner mig mycket trygg med och många av de texter jag levererar, främst till broschyrer och SoMe, är utformade på engelska.Jag förstår hur viktigt det är att hålla sig till scheman och samtidigt upprätthålla en hög standard på det levererade innehållet. Min bakgrund som chefredaktör har gett mig de färdigheter som krävs för att effektivt hantera projekt från start till mål, säkerställa kvalitetskontroll och bevara en sammanhängande varumärkesröst över alla plattformar.Genom att anlita mig får du inte bara en copywriter; du får en partner som är investerad i ditt varumärkes framgång. Jag är här för att hjälpa dig att navigera i den digitala världen med texter som talar direkt till hjärtat av din målgrupp. Låt oss tillsammans skapa innehåll som inte bara berättar din historia utan också bygger broar mellan ditt varumärke och din publik.


Kontakta mig idag för att diskutera hur vi kan lyfta ditt projekt till nästa nivå med skräddarsydd copywriting som gör skillnad. Tillsammans kan vi skapa engagerande, målinriktat och framgångsrikt innehåll som driver ditt företag framåt.
Kontakta Buddy - Din Copywriter

 
 
 
 

Case - Copywriting

Här visar Buddy stolt upp några exempel på copywrite projekt.

Föredrällaren Bengt Olander på allvar & skämtartiklar

Tidningen Vamé


Läs här

David Sundin tar till orda

Tidningen Vamé


Läs här

Nystart efter döden
Tidningen Vamé


Läs här

Vad babblar du om

Tidningen Vamé


Läs här

Josefin Johansson - Yrvädret i YsbyTidningen Vamé


Läs här