Posters

Posters

Minnesvärlda posters till dina väggar.

Att sätta upp posters på väggarna förvandlar ditt hem till en levande plats fylld med färg och personlighet. Dessutom är posters ofta prisvärda (i alla fall hos oss på Buddy Boy Boutique) och enkla att byta ut så du behöver aldrig tröttna på ett motiv.


I barnrummet kan fantasifulla motiv som djur, fordon och alfabetet göra leken roligare samtidigt som de stimulerar lärandet. I vardagsrummet kan stilfulla posters med citat ge rummet en sofistikerad och inbjudande atmosfär. Välj motiv som speglar din stil och gör varje rum till en visuell resa som inspirerar hela familjen. Låt väggarna berätta era egna historier och skapa en hemtrevlig känsla som sprider glädje varje dag!


  • Posters till barnrummet. Fantastiska illustratören Wenche Tancred på w:form designar barnposters som inbjuder till lek och lärande. Här i Buddy Boy Boutique kan vi erbjuda posters med ABC- Dinosaurie - Atlas- Bil och Valmotiv. Kika gärna på hennes hemsida för att se allt annat hon skapar på w-form.se.
  • Citatposter. Sätt ditt roligaste barncitat i en ram! Eller varför inte föreviga bröllopslöftena eller någon annan text som du älskar? Du bestämmer texten, sedan väljer du vilken av våra fyra typsnitt du vill ha och inväntar sedan ett korrektur innan postern går till tryck. Välj mellan A4 eller A3.

Barnposters

Citatposters

Övriga sidor i webshoppen